Sunday, April 17, 2011

Posted by kiri kanan depan belakang at 8:43 PM 0 comments
awak laen kali dah log in , pandai sign out , kang kene hack , tak memasal . sy tolong k ?? ;)

jari jemari mula menggatal

Posted by kiri kanan depan belakang at 7:33 PM 0 comments
salam all bloggers sume ..
wargh ! lme nye ecot x update blog kan ..
jari nie pun mcm da kaku maku dek sbb lme sgt x tkn button lap ..
bkn sbb mls ataupun ape2 kesan negative di otk ecot nie ..
by the way ecot sibuk sesgt pai x ingat pasal blog ..
nie sume gare2 assingment yg berlambak ibarat gnung jerai semakin meninggi .. haha ..

takpa takpe t if ecot ade citer yg agk2 membusan kan or makin gempak ecot share kat korang sume ea ..
hee .. sharing is caring bebeh .. !
lex lu lar kan .. otk tgh merunsingkan nie .. haha
bye bye

Friday, April 1, 2011

kfc --> karaoke --> mcD

Posted by kiri kanan depan belakang at 11:19 AM 0 comments
salam pd sume bloggers yg cumei n encem .. ngee =,=

pd pg yg amat2 lar sjuk bg ecot nie .. mmg lar da kat dlm mcD ..sejuk lar .. ape r cik ecot nie .. hekk ! 
ecot nak citer lar ape yg ecot dok wat satu arie suntuk nie kan .. hehe 

tepat jam 230 ptg ecot n the gengs skli lg wat prncangn giler mcm dok kat tnjung rmbtn .. 
mentang2 arie nie eden kaye ecot n dorang2 sume g warta .. 
kunun nye nak kuar wet tok byr deposit uma yg bkl kiterang miliki .. ngee ..

setibe nye kami2 nie kt warta .. 
ecot pun ngajak mereka2 g mkn pas aje abesh shupping brg kat AVON ..
wei jum g mkn .. prt nak kembung mcm ikn buntal da nie .. haha 
so,, sume nye stuju n decide nak mam kat KFC .. 
n dgn muke yg agk x thu mlu mcm belacan kami sume dok bergambar mcm ala ala artis diva ,, haha 

mempersembah kan !!! taaaa raaaa !!! 






lps abesh mkn sume sebok nak melalak tok ilang stress kunun nye ..
ke tok tnjuk korang sume byk duit mara .. haha
APE2 hal pun syok lyn dorang nie ..
pai ecot pun kdg2 naik giler akbt terikut ikut dorang sume nie ..

mempersembahkan sekali lg !! taaa daaa !!
n the last station ecot n the gengs g mcD .. ahha
mcD oh mcD ..

mestilah muke ecot yg last kene tepek kat entries nie .. haha


p/s jgn lar korang lebur2 duit mcm ecot nie mcm ank datuk S .. haha

Thursday, March 31, 2011

aPPriLLfool bersame UNO games

Posted by kiri kanan depan belakang at 8:09 PM 0 comments
assalam kpd sume bloggers sumenye .. erk ..

ecot mtk maap sgt coz smlm 1 entries pun ecot x post .. mst sesape yg bkk smlm akn ckp *erk ! bdk nie malash nauzubillah nak wat entries baru !
haha .. bkn malsh lar korang sume .. tapi nye ecot dok bz date nan budak N sbb nak bodek dye tok ubah suai blog ecot yg agk sepah mcm uma tikus or kapal karam .. ngee

so,, disbbkan ecot berkenan nan blog dye yg agk2 cumel loteh tuh , ecot pun wat appointment nan dye ..
bkn nak keje nan dye .. but nak wat header bru n tkr sumenye ..

eh ! merapu lak ecot nie kan ..
tajuk len citer len ..
haa ! nie lar klu da terlmpau bnyk sgt mkn belacan kan .. haha

APRILFOOL BERSAME UNO GAMES !


mlm jumaat yg agk2 mulia ecot n de gengs dok sebok wat prncangan dok lepak di cafe smbil menelan mknn tok men uno nie amai2 ..
kunun nye x nk lar dok blik jerk sbb asyk terperap aje pai nak jd apam .. ngee
so,, dgn atie yg gumirang nie ecot pun trun dgn niat atie nak mng UNO games nie ..
tapi x mng pun , law mng pun no 2 dr blkang .. haha
abesh men uno di kafe niat atie nak bertkr ke bilik mmbe plak ..

smbil menuju jln ke luar dr kafe , ade 1 suare yg meninjau di telinge ecot

si akk kafe :: dik2 .. dik ! meh jap ..
ecot :: npe akk nie pgl .. ee! tgh smgt nk men uno nie ...
si akk kafe :: adk dok byor ag kan mkn td .. ?@#$$$#%$^#
ecot :: haa ! alamak ! akk ! sory ! upe yg amat kak .. td ingat da byr sbb uno pnye pasal .. huhu
si akk kafe :: takpe .. dgn muke mcm nak mkn ecot .. haha

perghhh ! malu pai rase nak kne palu .. haha nie sume pasal uno games !

haa ta ra ! nie mmbe ak yg kecik but cumel kunun nye pai wat status kat fb taw ::




uno kad mmg bikin ecot jd giler 


p/s :: jgn men uno di luar blik sbb akn jd pelupe mcm mkn semut seguni .. ngee =P

Wednesday, March 30, 2011

cita cita jadi bos

Posted by kiri kanan depan belakang at 10:48 AM 0 comments
assalam kpd sume dunie bloggers ..

memalam bute nie sehgge kan mate nie pun hampir2 bute tetibe ecot terpk tntg mse dpn atau dikenali sbg future dlm bhs banjar nye . ngee

skg nie ecot dok stdy habesh habesan bgai nak giler tntg akaun jerk ..
but mlm nie yg dipenuhi bntg n bulan ecot dok terpk nak jd bos plak .

dlu acot asyk dok berangan nak jd akauntan sbb nak pgg duit beribu ribu riban ,, ntah npe tibe2 ecot terpk nak jd bos plak . haha
bleh ke ecot jd bos ? bleh ke ecot marah org ? sbb slme nie ecot mara org ,, org yg ecot mara akn ketawe kan ecot pai pecah perot n tekak ..

tp tak kire lar kan .. mlm nie ecot tetap nak berangan jd bos n klu leh mmpi ecot mlm nie pun ecot jd bos ..
skli seumor hdup pun xpe lar kan .. haha .

sbb nye ecot nk gak kan ngarah2 org tok wat tuh ni dgn sesuke mak bapak ak .. ngee ..
cth cth ayt yg ecot nak ckp kat ank2 buah or dkenali sbg bkl kuli muli ecot ialah ::::

  • hari nie ade appoint ape2 tak utk sye ? chewah mcm btui2 lak kan 
  • mcm mne hari ni ,, untung or rugi syrikat bpk ak ? ahhaha
  • eh ! knp korang nie tak buat keje ha ? bapak rajin ak mara dorang nie .. 
ngee .. tuh lar antre reason ecot nak jd bos yak nie ladies bossh !


syok nye law ade duit mcm bdax nie . haha
bos is the best job in the world ! hee !

 

ecot Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog