Thursday, March 31, 2011

aPPriLLfool bersame UNO games

Posted by kiri kanan depan belakang at 8:09 PM
assalam kpd sume bloggers sumenye .. erk ..

ecot mtk maap sgt coz smlm 1 entries pun ecot x post .. mst sesape yg bkk smlm akn ckp *erk ! bdk nie malash nauzubillah nak wat entries baru !
haha .. bkn malsh lar korang sume .. tapi nye ecot dok bz date nan budak N sbb nak bodek dye tok ubah suai blog ecot yg agk sepah mcm uma tikus or kapal karam .. ngee

so,, disbbkan ecot berkenan nan blog dye yg agk2 cumel loteh tuh , ecot pun wat appointment nan dye ..
bkn nak keje nan dye .. but nak wat header bru n tkr sumenye ..

eh ! merapu lak ecot nie kan ..
tajuk len citer len ..
haa ! nie lar klu da terlmpau bnyk sgt mkn belacan kan .. haha

APRILFOOL BERSAME UNO GAMES !


mlm jumaat yg agk2 mulia ecot n de gengs dok sebok wat prncangan dok lepak di cafe smbil menelan mknn tok men uno nie amai2 ..
kunun nye x nk lar dok blik jerk sbb asyk terperap aje pai nak jd apam .. ngee
so,, dgn atie yg gumirang nie ecot pun trun dgn niat atie nak mng UNO games nie ..
tapi x mng pun , law mng pun no 2 dr blkang .. haha
abesh men uno di kafe niat atie nak bertkr ke bilik mmbe plak ..

smbil menuju jln ke luar dr kafe , ade 1 suare yg meninjau di telinge ecot

si akk kafe :: dik2 .. dik ! meh jap ..
ecot :: npe akk nie pgl .. ee! tgh smgt nk men uno nie ...
si akk kafe :: adk dok byor ag kan mkn td .. ?@#$$$#%$^#
ecot :: haa ! alamak ! akk ! sory ! upe yg amat kak .. td ingat da byr sbb uno pnye pasal .. huhu
si akk kafe :: takpe .. dgn muke mcm nak mkn ecot .. haha

perghhh ! malu pai rase nak kne palu .. haha nie sume pasal uno games !

haa ta ra ! nie mmbe ak yg kecik but cumel kunun nye pai wat status kat fb taw ::




uno kad mmg bikin ecot jd giler 


p/s :: jgn men uno di luar blik sbb akn jd pelupe mcm mkn semut seguni .. ngee =P

0 comments:

Post a Comment

 

ecot Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog