Sunday, April 17, 2011

Posted by kiri kanan depan belakang at 8:43 PM 0 comments
awak laen kali dah log in , pandai sign out , kang kene hack , tak memasal . sy tolong k ?? ;)

jari jemari mula menggatal

Posted by kiri kanan depan belakang at 7:33 PM 0 comments
salam all bloggers sume ..
wargh ! lme nye ecot x update blog kan ..
jari nie pun mcm da kaku maku dek sbb lme sgt x tkn button lap ..
bkn sbb mls ataupun ape2 kesan negative di otk ecot nie ..
by the way ecot sibuk sesgt pai x ingat pasal blog ..
nie sume gare2 assingment yg berlambak ibarat gnung jerai semakin meninggi .. haha ..

takpa takpe t if ecot ade citer yg agk2 membusan kan or makin gempak ecot share kat korang sume ea ..
hee .. sharing is caring bebeh .. !
lex lu lar kan .. otk tgh merunsingkan nie .. haha
bye bye

Friday, April 1, 2011

kfc --> karaoke --> mcD

Posted by kiri kanan depan belakang at 11:19 AM 0 comments
salam pd sume bloggers yg cumei n encem .. ngee =,=

pd pg yg amat2 lar sjuk bg ecot nie .. mmg lar da kat dlm mcD ..sejuk lar .. ape r cik ecot nie .. hekk ! 
ecot nak citer lar ape yg ecot dok wat satu arie suntuk nie kan .. hehe 

tepat jam 230 ptg ecot n the gengs skli lg wat prncangn giler mcm dok kat tnjung rmbtn .. 
mentang2 arie nie eden kaye ecot n dorang2 sume g warta .. 
kunun nye nak kuar wet tok byr deposit uma yg bkl kiterang miliki .. ngee ..

setibe nye kami2 nie kt warta .. 
ecot pun ngajak mereka2 g mkn pas aje abesh shupping brg kat AVON ..
wei jum g mkn .. prt nak kembung mcm ikn buntal da nie .. haha 
so,, sume nye stuju n decide nak mam kat KFC .. 
n dgn muke yg agk x thu mlu mcm belacan kami sume dok bergambar mcm ala ala artis diva ,, haha 

mempersembah kan !!! taaaa raaaa !!! 






lps abesh mkn sume sebok nak melalak tok ilang stress kunun nye ..
ke tok tnjuk korang sume byk duit mara .. haha
APE2 hal pun syok lyn dorang nie ..
pai ecot pun kdg2 naik giler akbt terikut ikut dorang sume nie ..

mempersembahkan sekali lg !! taaa daaa !!
n the last station ecot n the gengs g mcD .. ahha
mcD oh mcD ..

mestilah muke ecot yg last kene tepek kat entries nie .. haha


p/s jgn lar korang lebur2 duit mcm ecot nie mcm ank datuk S .. haha

Thursday, March 31, 2011

aPPriLLfool bersame UNO games

Posted by kiri kanan depan belakang at 8:09 PM 0 comments
assalam kpd sume bloggers sumenye .. erk ..

ecot mtk maap sgt coz smlm 1 entries pun ecot x post .. mst sesape yg bkk smlm akn ckp *erk ! bdk nie malash nauzubillah nak wat entries baru !
haha .. bkn malsh lar korang sume .. tapi nye ecot dok bz date nan budak N sbb nak bodek dye tok ubah suai blog ecot yg agk sepah mcm uma tikus or kapal karam .. ngee

so,, disbbkan ecot berkenan nan blog dye yg agk2 cumel loteh tuh , ecot pun wat appointment nan dye ..
bkn nak keje nan dye .. but nak wat header bru n tkr sumenye ..

eh ! merapu lak ecot nie kan ..
tajuk len citer len ..
haa ! nie lar klu da terlmpau bnyk sgt mkn belacan kan .. haha

APRILFOOL BERSAME UNO GAMES !


mlm jumaat yg agk2 mulia ecot n de gengs dok sebok wat prncangan dok lepak di cafe smbil menelan mknn tok men uno nie amai2 ..
kunun nye x nk lar dok blik jerk sbb asyk terperap aje pai nak jd apam .. ngee
so,, dgn atie yg gumirang nie ecot pun trun dgn niat atie nak mng UNO games nie ..
tapi x mng pun , law mng pun no 2 dr blkang .. haha
abesh men uno di kafe niat atie nak bertkr ke bilik mmbe plak ..

smbil menuju jln ke luar dr kafe , ade 1 suare yg meninjau di telinge ecot

si akk kafe :: dik2 .. dik ! meh jap ..
ecot :: npe akk nie pgl .. ee! tgh smgt nk men uno nie ...
si akk kafe :: adk dok byor ag kan mkn td .. ?@#$$$#%$^#
ecot :: haa ! alamak ! akk ! sory ! upe yg amat kak .. td ingat da byr sbb uno pnye pasal .. huhu
si akk kafe :: takpe .. dgn muke mcm nak mkn ecot .. haha

perghhh ! malu pai rase nak kne palu .. haha nie sume pasal uno games !

haa ta ra ! nie mmbe ak yg kecik but cumel kunun nye pai wat status kat fb taw ::




uno kad mmg bikin ecot jd giler 


p/s :: jgn men uno di luar blik sbb akn jd pelupe mcm mkn semut seguni .. ngee =P

Wednesday, March 30, 2011

cita cita jadi bos

Posted by kiri kanan depan belakang at 10:48 AM 0 comments
assalam kpd sume dunie bloggers ..

memalam bute nie sehgge kan mate nie pun hampir2 bute tetibe ecot terpk tntg mse dpn atau dikenali sbg future dlm bhs banjar nye . ngee

skg nie ecot dok stdy habesh habesan bgai nak giler tntg akaun jerk ..
but mlm nie yg dipenuhi bntg n bulan ecot dok terpk nak jd bos plak .

dlu acot asyk dok berangan nak jd akauntan sbb nak pgg duit beribu ribu riban ,, ntah npe tibe2 ecot terpk nak jd bos plak . haha
bleh ke ecot jd bos ? bleh ke ecot marah org ? sbb slme nie ecot mara org ,, org yg ecot mara akn ketawe kan ecot pai pecah perot n tekak ..

tp tak kire lar kan .. mlm nie ecot tetap nak berangan jd bos n klu leh mmpi ecot mlm nie pun ecot jd bos ..
skli seumor hdup pun xpe lar kan .. haha .

sbb nye ecot nk gak kan ngarah2 org tok wat tuh ni dgn sesuke mak bapak ak .. ngee ..
cth cth ayt yg ecot nak ckp kat ank2 buah or dkenali sbg bkl kuli muli ecot ialah ::::

  • hari nie ade appoint ape2 tak utk sye ? chewah mcm btui2 lak kan 
  • mcm mne hari ni ,, untung or rugi syrikat bpk ak ? ahhaha
  • eh ! knp korang nie tak buat keje ha ? bapak rajin ak mara dorang nie .. 
ngee .. tuh lar antre reason ecot nak jd bos yak nie ladies bossh !


syok nye law ade duit mcm bdax nie . haha
bos is the best job in the world ! hee !

giler da merasuk jiwe

Posted by kiri kanan depan belakang at 1:23 AM 0 comments
assalam kpd sume bloggers yg rajin click kat ecot punye blog ..

actually ecot amat2 lar bgge sbb followers da mule nak melonjak-lonjak dlm blog ecot .. hee
bkn nak berbgge or what lar kan ..
mule2 rse mcm da fedup gak wat blog nie coz xde sape nak follows pon .. haha

lg2 dgn ecot wat entries dok merepek meraban kan .. smpai kan bloggers len xnk follow ecot pun ..
tp demi ushe yg gigih .. che wah ! da mcm artis kne soal ngan melodi lak kan ecot berkate kate ..

mle saat n minit nie atie ecot asyk nak dok bkak blog jer .. bkn slh dirie ecot taw but jari jemari ecot yg tembam nie yg gatal2 nak tekan blogspot .. haha
ape ape pun biar lar org nak comlain ape sklipun ,, ecot dulik hape .. nak tulis gak sbb prsaan giler da merasuk jiwe ecot yg gundar gandir nie .. haha

 sgt sgt terimas kpd cik iexa sbb diA lar ecot pndai wat blog .. hee ..

Tuesday, March 29, 2011

ecot masuk contest ?? waa ~~

Posted by kiri kanan depan belakang at 4:24 AM 0 comments
salam sbg pembuka bicara ..

pd hari yg agak2 panas nie ecot telah bukak 1 post yg telah di wat olek cik cikin n jg merangkap kwn beliau
 iaitu cik Leeya ..
mereka2 nie telah pun mewat contest mgenai mknan ..
wah !! amat2 lar ecot teruja pai nak terjun bgnan tgkat 4 ..

siyes ecot ckp dr sudut hati yg agk2 suci lg ikhlas nie ecot tetibe ade mnt nak wat contest nie ..
tak kira lar kan mng or tak ..
but ecot tetap dgn keras hati nak wat ..

nak taw sbb ape ecot nak sgt2 wat contest nie :
Firstly sbb ecot pantang dr 7 keturunan bile dgr bab2 mkn nie .. ngee ..
Second sbb ecot mmg bnyak pic dgn mknn .. haha * bapak pelahap kau ni cott 
Third , cube ko lht entries lme ecot yg bertjuk nyum nyum .. sume tentang mkn .. haha

dah2 sblum ecot dok bebel je kan .. bek ecot stopkan entries nie .. hee ..
terimas kpd cik cikin n cik Leeya skali lg ..
muahhs .. yeehaa !



Contest AKU Foodilicious

Posted by kiri kanan depan belakang at 12:01 AM 2 comments

Pic saya bersama Foodilious


antara soalan exam yg diberi ..

i) apa favourite food saya ?
   oF course lar bubur aym .. tak kire kat mne mesti bubur aym .. ngee ..

ii) kenapa saya suka food tuh ?
   sebab sedap n sng x yah kunyah lame2 .. ngee

Saya foodilicious sebab dalam otak sy asyk pk pasal makan pada setiap masa dan sewaktu dengan nya

3 rakan saya yg kaki makan ::
mis iexawanxa
cik mieza
cik shanakudo

Monday, March 28, 2011

ecot makan burger tiap mlm !!

Posted by kiri kanan depan belakang at 7:48 AM 0 comments
salam sebgai pembuke bicare kpd bloggers yg lain ..
pd mlm yg hening nie ecot nk lar share psal kelakuan ecot yg buruk ..

nie sume di sebb kan kesilapan n kesulitan yg telah dibuat oleh pokci RAMLY .. 
krn beliau telah buat kan ecot suke sgt mkn burger ..
 masuk mlm nie da hari yg kedua ecot mkn burger ..

sampai timbul perbualan diantara cik nazma n ecotcumei :: citer nya mcm nie .. hekhek

cik nazma yg manis mukenya :: ecot nak g mne ?
ecot :: nak g mkn .. lapaarrr arkk .. dgn muke simpati ala2 kebuluk ..ecot nk mkn burger dgg specel .. ngee
nazma :: haa!!ape??!! burger lg ?? smbil mate terkebil2 dek kunun pkai blu mate palsu 
ecot :: yela .. nape ? x cye .. hee .. dgn muke yg agk conok 


percakaran yg berlaku diantara mizs iexa n ecot yg sgt cute ::

ieza :: ko mkn burger lg mlm nie ??
ecot :: yup ! npe x cye ke smbil agkt kening .. ngee
ieza :: ape cafe tuh da abesh beras ke pai ko mkn burger jerk ??
ecot :: barangkali .. hee smbil gelak ala-ala x ikhlas ..


*tgk lar bloggers semua ,, disebab kan burger pokcik RAMLY lar kiterang dok bincangkan .. haha

haa ! kat ats nie lar pokcik ramly kite ..


emm yumm ! sodep larr .. haha

Saturday, March 26, 2011

bAPAk syOk habis

Posted by kiri kanan depan belakang at 11:25 AM 0 comments
pd saat nie termasuk lar minit n jam sekali .. 1st skli ecot nak berterima kaceh pd sesape yg slalu bce entry ecot .. ngee ,, 
ecot taw entry yg ecot wat sume nye x syOk cam org lain wat ..
maklum lar budak baru nak belajar jolok buah cempedakk ..
by the way ecot try yg the besh ..
ngee .. 
mlm nie syok sgt bg ecot .. knpe kene syok .. harus lar !! coz ecot n the roomet dok sebok berphotoshine .,.
bajet msgII cumei tahap gaban ! 
haha .. lantak lar sape nak kate kan asl kan ecot eppy pai tak ingat mak bapak ! 
ecot nie x sabar nk interview wlupon just sajeII nan lecturer ! 
demi nak memuas kan atie kiterang pakai lar terlebih dlu dgn melaram mcm mak andam kat keje khwen ! 
=) terase mcm wat photoshOOT pun ade .. haha .. 
 sementare tggu dorang siap ak syok sendiri dulu ! ahaha
 cumei x iexa , ecot n hani .
 lidah kamii sexy ! yeah !
 mcm wanita berkejaya ! *sila muntah di tandas !
berangan mcm cerite hindustan ! haha !

* JUm berphoto shoot kat webcam ! yeah !

Wednesday, March 23, 2011

Nyum Nyum ..

Posted by kiri kanan depan belakang at 4:39 AM 2 comments
                          ak mmg suke mkn .. ape de hal der .. biar org kate ak gemok or what ! haha 



Sambungan Dont Worry Morry ! lalalala=.-.=

Posted by kiri kanan depan belakang at 3:47 AM 0 comments
masetuh ak citer sal dont worry morry pasal kete taw .. nie motor lak ,.. hee .. jgn bimbang sbb ak akn tnjuk pic gak .. hahha .. 
Mase ak pai sane mcm biase lar kan g amek nombor tok tggu gliran .. lpstuh ak pun g tmpt tok daftar .. lps ak da berdaftar , mcm biase lar mesti ade taklimat ala kadar kan .. haha .. mse org tuh dok tengah bebel tetibe dtg 1 soalan yg dituju kan pada semua org .. soklan nye berbentuk mcm nie "sesiapa kat sini yg amek test JPJ B FULL"? .. ak dgn xde pasaan segan silu pun angkat tgn .. n dlm sewaktu dgn nya ak pndg sekeliling xde sape yg agkat tgn kecuali ak n uncle agk2 macho g2 .. HEE .. then abg JPJ yg kacak lg bnyk tahi lalat bertnye pd ak , awk amek B FULL KE ?? dgn dahi berkerut cmpur tnde soal dikepale nye .. ak terus tercengang mcm bdk bangang n berkate EAH ! xX2 .. 
Rupe2nye B FULL tuh mtor yg besar ! arhgghh ! bertape bengang nye muke ak pai ak nak alek je rse nye sbb sume ketawe kan ak tnpe ade prasaan kesian at ak nie .. hee .. Pdn lah muke ko ECOT yg pasan ! hee .. 
Tapi hape2 hal pun ak lulus dgn jaye nye sekali lg ! yeah ! ak ley bwk dua knderaan dgn sesuke hati .. yee .. ! 
sementare nak g post2 lar kan . hak !

nmpak tak muke ak tgh cuak ! 

no giliran yg ak ase agk r jaoh nye . hoho

i luv this number .. hakhak 
yeah ! tgk tgk .. hee .. 

Monday, March 14, 2011

HATI TERBUKA !

Posted by kiri kanan depan belakang at 4:17 AM 2 comments
ceh2 ! title kak ecot nie mcm gempak aje bile di baca kan .. padahal xder makne langsung .. by the way blog ak .. its up to kak ecot lar nak tulis ape kan .. title gempak yang mcm mna skali pun kan .. ngee .. di sini kak ecot tetibe je terbukak atie tok upload blog nie yg skian lme dok terpedam je .. bkn lah kak ecot nak kate now kak ecot ade bnyak citer .. dok eah .. cume dok sje nak menaip ala-ala keje opis .. hee .. kne lar praktis tgn nie kan .. supye laju sikit taip nya .. kak ecot tak taw lar nak citer ape lagi pada bloggers sume .. yg kak ecot nak cakap now nie adelah kak ecot : 
TAK PUAS ATIE DGN KEPUTUSAN SAPE DAPAT DOK HOSTEL .. ! AAARRRGGHH ! 
mara tol atie kak ecot nie .. mcm dipanah-panah .. di lunyai-lunyai .. ditumbuk-tumbuk .. huh ! siyes doh .. 'oopps ! sorry terckp DOH kat blogger-blogger' .. hee ,., maap yea .. panas tol bile tgk paparan nme kat bwh cume 10 org je dak sem4 yg dpt dok dlm .. majoriti sume kene dok luar .. kaya lar wahai si tuan sewe umah bln 6 nie .. huhu .. ape2 pun kak ecot redha ! hee .. 

Ak dAh LuLuS .. dOnT wOrrY mOrrY .. nGeee

Posted by kiri kanan depan belakang at 4:04 AM 0 comments
umo ak da cecah 20 .. ape yg aku impi kan now baru ak dpt .. kire ak wat sume nie hasil titik peloh duit mara lar .. HAHA ak pun kdg2 tak cye ak ley lulus dgn JAYA nya .. ===> perhatian pada cik polis n abg jpj yg hensem2  ::: AK DAH TAK TAKUT KAT KORANG SEMUA .. haha skang mne ak nak g .. ak ley g tnpe wisaw ak xde lesen .. hee .. jum HANI & IEZA kite round satu dunia .. haha .. 



pada HARI KEMUNCAK 'ceh poyo tahap gaban
* jam 8.30 a.m 
  ## Ak n hani gerak g pusat belajar kereta yg di beri nme CEMERLANG .. setibe nya ak kat sne .. ak kne cek nme n tgk ak diletak pada sesi bape .. peh ! X nk angn satu bdn ak kan dpt sesi ke3 .. korang taw x pukul bpe .. pukul 215 taw ak kene tggu .. byg kan lah .. dari pg pai tgh hari .. dgn tgk org lain gagal lagi .. hampir nak histeria  kata kan .. huhu .. tapi mmg btoi lar ape org tua ckp kan .. tggu dgn pnh ksbran ade hikmah nya 
  

AKHIR NYA AK LULUS DENGAN JAYA ! YEAH !
tq pd abg jpj yg sign tuh .. hee
caya lah ecot .. !! =)

Monday, January 24, 2011

#$%^&** sYoK jaLan , sYoK kENe mAki , sYok TGk mOvee

Posted by kiri kanan depan belakang at 12:13 AM 1 comments
hArI KE22 bULaN jAnUaRi TaHuN 2011 
syok lar kan g jalan .. then syok gak tgk movee .. 
tp pd mse yg sme kiterang tgk2 beg taw kat DP ,, kiterang msk 1kdai cine nie .. tgh dok tgk2 beg kan ,, kire besh lar kan dpt try sume beg .. tibe2 time nak li tuh ,, ak cek wit ak xckp nak byr lak .. then ak ckp lar kat uncle kdai tuh yg ak nie xde wit cash .. ak ckp sok ak dtg alek n nak bli .. tibe2 je uncle tuh ngamok .. mcm arimau nmpk org taw .. ak trkezut .. !! n mmbe2 ak pun dok tercengang je .. hhahaa .. tapi cine tuh mmg siot r kan .. dok maki2 kiterang .. nsb aek xamai org taw .. 
kali nie da kali kedua ak keluar kene maki nan org yg x dikenali .. argghh !! tension ataka k diwatnye ...

Friday, January 21, 2011

^ - ^ cEriTa sI PaNjAnG dAn sI PeNdEk ^^ ('',)

Posted by kiri kanan depan belakang at 8:01 AM 0 comments
hAaa !! KOrAng mEmAnG pAnTaNg KaN NaMpAk tAjUk yAnG BeBuKaN niE .. mEsTi kOrAnG SeT DaLaM OtAk kOrAnG CiTeR NiE MeStI KeNe uMoR LebIh lApAn BeLaS TAoN kAn .. tEeTt !! sAlAh .. sEbEnAr nYa cItEr NIe MeNgEnAI macam-II taw .. Ak nAk aPlIkAsI KaN yG PeRtAmA sEkAlI k .. if.... 
               iF SoRaNg nIe aDe pEnSeL pAnJaNg >>
Si pAnJaNg : EaH ! npe ko nak ade gak dalam rumah ak nie ...
sI pEnDeK  : EAH ! SKE ak lar nak dok kat sini lg or tak .. tuan ak yg soh ..ak ikt je kmane dye g ..
Si pAnJaNg : EAH ! ko jgn perasan ea .. skrang nie tuan ak .. bkn tuan ko .. ko ptt dok kat dlm tong smpah !
si pendeK    : EAH ! lantak ak lar nk dok mne pun drie ak bkn dri ko .. ko tak yah nk busy body lar pnjang  ! aduh !! sOrY R kOrAnG aK LupE pLaK cItEr Yg sTerOs nYa .. hAhA sOrY .. mNTk MaAp SeSaNgaT .. 
BAK KATE ORANG2 MUDA : LEX LU DER ,, SAP KOK LU .. CHHHIIILLLL .. hhehehe

!! GeRaM yAnG tAk TeRkIrA !!

Posted by kiri kanan depan belakang at 12:28 AM 0 comments
20 JaNuArI 2011 - HaRi KHaMiS beRsAmAaN hArI pALInG mALaNg 
sEmaLaM kAn Ak kAn KuAr ,, kUnUn NyA NaK hILaNg kAn RaSE BoSaN y aNG MakIn mENeBaL kAt dAlAm OtAk aK Ni .. ak PuNyA laH cOnOk pAi lUPa kAn DaRaTaN dAn DuNiA AkHiRaT kAn .. eAh !! mAcAm mElAmPaU Je aYat Ak TUh kAn . ( HAha ) BuT ThE WaY ,, lAtAk Ak LaH .. Ak pnUyA BlOg A K puNyA sUKe LaH NaK cKp apE KaN .. TaPi dEnGan sAd sToRY ,, sobSoBsOB =( .. TiBe mAsE NaK BaLik KeCeRiAaN aNd kEsUkAaN aK tErbAnTUt ( bAk kAtE ORAnG MuDa-II  lAr kAn PoToNg sTeAm tOL lAr ) .. aDe lAh sOrAnG HaMbE aLLah yG wAt aK HaNgIn jE .. DaH LaH Ak NaK AlEk tAk dE tEkSi .. JaM Da dEkAt pKuL dObElAs lAk tUh ,, PaGaR Da tTuP .. tHeN AK MiNtAk LaH TlonG mMbe aK .. YaNg SOrAnG nIe jAOh sBb adE Hal .. Yg sOrAnG NiE bERiYe NAk dTg jEmPuT ALeK OsTeL .. tanpE AK SeDaR DyE DtG NaN MMbE Yg aK XkNl .. TaH DtG Dri PLeNeT MNe tAH Kan .. erRRrRRHGGGHhh ..!!! SkT NyE JiWe aK dIwAt nYe .. LaW UsTaZ SkALIpUn tAKyAh nAk bERcERaMaH dgN cArA yG KasAr .. kORaNg TaW dYe cAkaP MAcAm mAne .. jaP Ak nGat dilognYe ..
Si LeLakI yG Tak dIkENaLi : NIe koRaNG DaRi mnE Ha ? DA tAw KoRaNg TuH POmpoAn wAt Lah cArE POmPoan !! DA lAh bLiK LeWaT MaLam . tAk pKAi TudUnG PlAK TuH . Tak pKaI Baju KuRuNg .. LaiN KAlI KlUaR PkAi tdUnG ! pAKAi baAJU kURuNg ! 
PErGggHHHHH !! MnE Ak tAk aNgIN .. dOk bEbEl KaT KITerAnG sPnjAnG jLn BaLiK .. Ak pUn tImE TuH Jd BaTU jE SBB tKt KeNE tRuN TePi jaLAN . . .  . . . .  hahahahahhahahahahhahahahahhahahah

Thursday, January 20, 2011

syok nye JaLaN

Posted by kiri kanan depan belakang at 11:01 AM 0 comments

HAha .. sYoK tAdi G JeJaLaN kAt aLaMAndA .. Ak N mEmbE2 aK G tgK wAyANg  ( moVEe season of witch ) .. walUpUn mAsE tUh SiNgKaT .. tApi Ak mAnFaAt Kan DGn peNuh KeSunGgUHaN aTIe .. ChEEwah !! aYAT nAk SkeMA KAn .. Ak G KaRoK dA mAcAm Ak NiE pEnYaYi pULaK KaN . tAk iNgAt DUniE LuAr lAnGsUnG .. sYok-sYok SuARe aK nIe SdAp LaR kAn .. TaPi bOlEH Lah tAhan kAn . ( gelak besar ) . ThEn aK nIe Ade LaH MeMBe yAng ExCiTeD mEnYanYi kaN .. pAi nAk PeCaH boX TuH .. hahaha .. bUt tHe wAY a K tAk KIsAh .. JaNjI eNjoY ! YYeeeePPPPPiii .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunday, January 9, 2011

sweet sem 4

Posted by kiri kanan depan belakang at 6:35 PM 0 comments
hari 1st masok kelas tok sem 4 amat mengantok kan diri ak ..
sebab nye pepagi je da waktu belajar law .. asyik menguap aje taw ..
hahhahaahahaa..lepas xtaw lah ape nak jadi nan ak ..
 

ecot Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog